OVER SEVENP

Wij zijn een gedreven bedrijf dat clouddiensten levert sinds 2009, hiermee waren we één van de eerste in Nederland. Begonnen met 7 mensen, zijn we uitgegroeid naar een enthousiast team van 28 specialisten. Dit doen we vanuit ons kantoor in Hardinxveld, maar eigenlijk overal waar we onze laptop openklappen. We gaan dóór totdat onze klanten tevreden zijn.

Doordat we een informeel bedrijf zijn, kennen we elkaar en onze klanten goed. En dát maakt werken bij SEVENP zo leuk! 

872

Tevreden klanten

12000+

Gebruikers

29

Gezellige collega’s

14

Leeftijd van SEVENP

3.6 mln

Jaaromzet

736

Tevreden klanten

12000+

Gebruikers

29

Gezellige collega’s

14

Leeftijd van SEVENP

3.6 mln

Jaaromzet

COLLEGA’S AAN HET WOORD

Als Cloud Engineer ben ik met mijn collega’s verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van ons platform. Ik mag me focussen op zaken waar een IT-hart sneller van gaat kloppen: ons complexe cloud-platform, het beste voor de klant zoeken en altijd bedenken hoe we vernieuwend bezig kunnen zijn. Ik doe mijn best om de hoge verwachtingen van de klant waar te kunnen maken. Het werken in deze functie op de afdeling Operations is erg uitdagend, omdat je in aanraking komt met een zeer breed pakket aan (Microsoft)-producten.

Lennart Levering, Cloud Engineer

Het allerleukste vind ik de veelzijdigheid van mijn werk als Administrative Officer. Volop met de cijfers bezig zijn, daarin zorgen dat de puntjes op de i komen te staan. Dat vind ik erg belangrijk! Ook verzorg ik met veel plezier alle collega’s door de lunch te bestellen, de plantjes water te geven, vaak koffie te halen natuurlijk en nieuwe collega’s wegwijs te maken met o.a. de contracten, urenregistratie en hoe je je vakantie kunt aanvragen. En misschien wel het belangrijkste: ik ben heel dankbaar dat ik deel uit mag maken van dit enorm gezellig team! Ik ben echt op mijn plek hier 🙂

Jeanine Rijsdijk, Administrative Officer

Het werken bij SEVENP geeft mij veel uitdaging! Ik houd me als IT Business Consultant op de afdeling Innovatie bezig met het onderzoeken van de nieuwste technieken in IT-landschap, zodat SEVENP op de toekomst is voorbereid. Verder zorgen de regelmatige werkzaamheden bij klanten op locatie voor een leuke en afwisselende baan.

Martijn Furster, IT Business Consultant

Als Marketing & Sales Officer ben ik de schakel tussen onze klanten en onze engineers. Elke dag is weer uitdagend om daar de juiste balans in te vinden. Wat SEVENP hierin zo bijzonder maakt, is dat je vrij gelaten wordt dit op je eigen manier in te vullen. Én dat je daarbij op een zeer enthousiaste en toegewijde manier begeleid wordt waar jouw ontwikkeling, interesses en krachten voorop staan.

Douwe Slobbe, Marketing & Sales Officer

Als Front Desk Engineer ben ik iedere werkdag (en zelfs daarbuiten) actief bezig met het helpen van onze klanten. Met elk opgelost incident spring ik een gat in de lucht (cloud)!

Julian Boers, Front Desk Engineer

Als derdejaars-student van Business IT & Management heb ik mijn stage opdracht mogen uitvoeren bij SEVENP. De professionele werkomgeving heeft mij zowel persoonlijk als in het vakgebied een stuk sterker gemaakt. Het leukste aan SEVENP vind ik de werksfeer en de vrijheid om mijzelf te kunnen ontwikkelen. Dankzij SEVENP voel ik mij een stuk meer “vertrouwd met de cloud”. De collega’s, de werksfeer, het tafeltennissen en de gezellige activiteiten hebben mij een onvergetelijke tijd gegeven!

Jenno van Gorkum, Stagiair

Wat maakt jou een SEVENP’er?

“Kort samengevat: een SEVENP’er is daadkrachtig – samen met collega’s en klanten krijg je veel voor elkaar. Jouw kennis en ervaring zet je in om de beste gebruikerservaring te bereiken. Je weet daarbij hoe je complexe materie eenvoudig uitlegt. En natuurlijk heel belangrijk, je houdt van gezelligheid, taart en héél veel koekjes! ?”

Evelien Vegter – Manager Staff & Services

Ons kantoor

Uiteraard mag je van een modern IT bedrijf verwachten dat je toekomstige werkplek van alle gemakken is voorzien: meerdere grote schermen, Dell laptops en zit-sta bureaus. Wij bieden je daarnaast ook nog eens een prachtig uitzicht! Ons kantoor is makkelijk bereikbaar, met zowel de auto, fiets als trein.

Je kunt gratis voor de deur parkeren en station Hardinxveld Blauwe Zoom zit op een paar minuten loopafstand (200 meter).