OVER SEVENP

Wij zijn een gedreven bedrijf dat clouddiensten levert sinds 2009, hiermee waren we één van de eerste in Nederland. Begonnen met 7 mensen, zijn we uitgegroeid naar een enthousiast team van 27 specialisten. Dit doen we vanuit ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam, maar eigenlijk overal waar we onze laptop openklappen. We gaan dóór totdat onze klanten tevreden zijn.

Doordat we een informeel bedrijf zijn, kennen we elkaar en onze klanten goed. En dát maakt werken bij SEVENP zo leuk!

736

Tevreden klanten

12000+

Gebruikers

27

Gezellige collega’s

14

Leeftijd van SEVENP

5 mln

Jaaromzet

736

Tevreden klanten

12000+

Gebruikers

29

Gezellige collega’s

13

Leeftijd van SEVENP

3.6 mln

Jaaromzet

COLLEGA’S AAN HET WOORD

Als Cloud Engineer ben ik met mijn collega’s verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van ons platform. Ik mag me focussen op zaken waar een IT-hart sneller van gaat kloppen: ons complexe cloud-platform, het beste voor de klant zoeken en altijd bedenken hoe we vernieuwend bezig kunnen zijn. Ik doe mijn best om de hoge verwachtingen van de klant waar te kunnen maken. Het werken in deze functie op de afdeling Delivery is erg uitdagend, omdat je in aanraking komt met een zeer breed pakket aan (Microsoft)-producten.

Lennart Levering, Cloud Engineer

Het allerleukste vind ik de veelzijdigheid van mijn werk als Finance & HR Officer. Volop met de cijfers bezig zijn, daarin zorgen dat de puntjes op de i komen te staan. Dat vind ik erg belangrijk! Ook verzorg ik met veel plezier alle collega’s door de lunch te bestellen, de plantjes water te geven, vaak koffie te halen natuurlijk en nieuwe collega’s wegwijs te maken met o.a. de contracten, urenregistratie en hoe je je vakantie kunt aanvragen. En misschien wel het belangrijkste: ik ben heel dankbaar dat ik deel uit mag maken van dit enorm gezellig team! Ik ben echt op mijn plek hier 🙂

Jeanine Rijsdijk, Finance & HR Officer

Als Marketing & Sales Officer ben ik de schakel tussen onze klanten en onze engineers. Elke dag is weer uitdagend om daar de juiste balans in te vinden. Wat SEVENP hierin zo bijzonder maakt, is dat je vrij gelaten wordt dit op je eigen manier in te vullen. Én dat je daarbij op een zeer enthousiaste en toegewijde manier begeleid wordt waar jouw ontwikkeling, interesses en krachten voorop staan.

Douwe Slobbe, Marketing & Sales Officer

Wat maakt jou een SEVENP’er?

“Kort samengevat: een SEVENP’er is daadkrachtig – samen met collega’s en klanten krijg je veel voor elkaar. Jouw kennis en ervaring zet je in om de beste gebruikerservaring te bereiken. Je weet daarbij hoe je complexe materie eenvoudig uitlegt. En natuurlijk heel belangrijk, je houdt van gezelligheid, taart en héél veel koekjes! ?”

Evelien Vegter – Manager Staff & Services

Ons kantoor

Uiteraard mag je van een modern IT bedrijf verwachten dat je toekomstige werkplek van alle gemakken is voorzien: meerdere grote schermen, Dell laptops en zit-sta bureaus. Wij bieden je daarnaast ook nog eens een prachtig uitzicht! Ons kantoor is makkelijk bereikbaar, met zowel de auto, fiets als trein.

Je kunt gratis voor de deur parkeren en station Hardinxveld Blauwe Zoom zit op een paar minuten loopafstand (200 meter).